Pošljite povpraševanje
PLAN-NET d.o.o.
Kamnik pod Krimom 8b,
SI-1352 Preserje
tel.: +386 1 363 31 31
faks: +386 1 363 31 30
e-pošta: info@plan-net.si

Aktualno

<< < 1 2 3 > >>
 

Vabljeni na sejme MOS!

Podjetje Plan-net se bo že tradicionlno predstavilo z programomo za izgradnjo sončnih elektraren. Predstavili bomo sončno elektrarno, razsmernik Aros, solarne module Upsolar, konstrukcijo Schletter in nadzorni sistem Meteocontrol.
 

Razsmerniki Aros Siro sedaj na voljo tudi od 500kw do 1MW

Več o razsmerniki Aros Sirio si lahko preberete tukaj.
 

Upsolar prejel oceno "ZELO DOBRO"

Upsolar prejel oceno ''ZELO DOBRO'' od nemškega OKO TEST MAGAZINA.
 

Plan-Net pridobil certifikate za montažo sončnih elektraren in podkonstrukcij Schletter

Deset zaposlenih podjetja Plan-Net je opravilo modulno usposabljanje za osnovno načrtovanje, montažo in vzdrževanje fotonapetostnih sistemov na Srednji šoli tehniških strok Šiška. Zaposleni so pridobili strokovne in ključne kompetence, ter certifikate, ki potrjujejo njihovo usposobljenost. Zaposleni so pridobljeno znanje ze preizkusili na terenu. Prva zgrajena sončna elektrarna stoji prav na strehi našega podjetja v Kamniku pod Krimom, postavili pa smo elektrarno v ljubljanskem Šentvidu, v gradnji je tudi sončna elektrarna v Lescah. Poleg osnovnega izobraževanja za monterje solarnih elektrarn, so se nasi mojstri učili montaže pod-konstrukcije pri podjetju Schletter v Nemčiji. Šest zaposlenih je tako pridobilo certifikate, ki potrjujejo, da so usposobljeni za montažo pod-konstrukcije.
 

PLAN-NET na Mednarodnem obrtnem sejmu

Podjetje se je tudi letos udeležilo Mednarodnega obrtnega sejma, ki je potekal med 9. in 16. septembrom v Celju.
<< < 1 2 3 > >>
PLAN-NET d.o.o., Kamnik pod Krimom 8b, SI-1352 Preserje, tel.: +386 1 363 31 31 • faks: +386 1 363 31 30 • e-pošta: info@plan-net.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke